Блог

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ОКТОПОД? 25.10.2020 15:35:21

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ОКТОПОД?

Защо трябва да ядете октопод?

Съдържащите се в октопода вещества нормализират обмяната на веществата, засилват потентността и имунитета, подпомагат по-бързото заздравяване на раните. Ниското съдържание на калории в месото на октопода го правят подходяща храна за спазващите диети.

Съставът на пресен октопод в 100 г е 16.2% белтъчини, 79% вода, 1.9% мазнини, 1% въглехидрати. В 100 г октопод се съдържат 86 калории. Октоподът е изключително богат на натрий, калий, желязо, йод, калций и фосфор. Освен това в него се съдържат мед, витамините В1, В2, пантотенова киселина, рибофлавин, пуринови основи и пикочна киселина.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ОКТОПОД?

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ОКТОПОД?

Защо трябва да ядете октопод?Съдържащите се в октопода вещества нормализират обмяната на веществата, засилват потентността и имунитета, подпомагат по-бърз Защо трябва да ядете октопод?Съдържащите се в октопода вещества нормализират обмяната на веществата, засилват потентността и имунитета, подпомагат по-бърз 2020-10-25T15:35:22+02:00 ЗАЩО ТРЯБВА ДА ЯДЕТЕ ОКТОПОД?

<p><span>Защо трябва да ядете октопод?</span></p> <p><span>Съдържащите се в октопода вещества нормализират обмяната на веществата, засилват потентността и имунитета, подпомагат по-бързото з</span><span class="text_exposed_show">аздравяване на раните. Ниското съдържание на калории в месото на октопода го правят подходяща храна за спазващите диети.</span></p> <p><span class="text_exposed_show">Съставът на пресен октопод в 100 г е 16.2% белтъчини, 79% вода, 1.9% мазнини, 1% въглехидрати. В 100 г октопод се съдържат 86 калории. Октоподът е изключително богат на натрий, калий, желязо, йод, калций и фосфор. Освен това в него се съдържат мед, витамините В1, В2, пантотенова киселина, рибофлавин, пуринови основи и пикочна киселина.</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки