За нас

Компанията е създадена 1994г. с първоначална дейност улов на риба и рапани в Черно море.През годините сме разширявали дейността си. Започнахме изграждането на мидената ферма през 2003 г. след като получихме всички разрешителни нужни за създаването й.

Избрахме Град Каварна и нос Чиракман след многобройни изследвания на морската вода и продължаваме ежемесечно да следим състоянието на водата, за да предлагаме винаги екологично чист продукт на пазара. Те са разположени на 60 км. северно от град Варна. Този регион е уникален сьс скалистия си бряг характерен за тази част от крайбрежието на Черно море и се очерта водещ център за култивирането и развитието на черноморската мида.

С годините подобряваме нивото на работа, технологиите за развитието на мидената ферма като черпим информация от нашите колеги по целия свят и използваме нашия опит, които трупаме през годините.

2006 г отваряме първият представителен магазин за черноморска мида и риба в гр. София намиращ се на бул. Гоце Делчев 53-55 . Днес компанията разполага с два магазина и база в гр. София, занимава се с улов на риба, отглеждане мида, логистика на нашите продукти, внос и износ на пресни и замразени рибни продукти.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки