Начини на доставка

Работим и с куриерска фирма Еконт  за страната (доставка за сметка на купувача, без минимална стойност на поръчката.)  като поръчката трябва да включва само сухи продукти! 

 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКАТА Е САМО  За София  със собствен хладилен транспорт

След като завършите поръчката, на посочения от Вас имейл адрес ще получите автоматично потвърждение за успешно изпратена заявка. Упоменатата в него сума все още няма да е окончателната стойност, а ориентировачна, на база посочения в сайта среден грамаж на разфасовките. При обработване на заявката сумата се преизчислява спрямо точния грамаж на продуктите, които ще получите. 
 
Ако не успеем да се свържем с Вас на телефонния номер за контакт, който сте посочили при заявката, изпълнението на поръчката Ви ще бъде прехвърлено за следващия работен ден.

За София доставки се изпълняват от Понеделник до Петък в интервала между 11:00 и 17:00 и Събота от 11:00 до 14:00. По желание на клиента, доставката може да се извърши в определен от него  ден от текущата седмица. Което може да опишете в полето "Забележка" при пускане на вашата поръчка.Доставките се изпълняват до адрес (улица или блок) и до входа на въпросната локация .Kапацитетът ни е ограничен и при изчерпване на опциите за разнос ще информираме своевременно!

Цената на поръчката се заплаща с ДДС и само и единствено на място при получаване на стоката в български лева в брой!

Нашите автомобили са оборудвани с хладилни отделения, което гарантира спазването на всички изисквания за транспортиране на вид стоки изискващи ниско температурно съхранение.

ДОСТАВКА ЗА СТРАНАТА:Работим и с куриерска фирма Еконт (доставка за сметка на купувача)като поръчката трябва да включва само сухи продукти! 

КУПУВАЧА има правото да прегледа всеки продукт от поръчката си преди приемане и плащане на доставчика.Хранителни стоки прегледани и приети от КУПУВАЧА не са обект на връщане и рекламации.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки